Online sporten met digitaal coaching

Het is tijdens het sporten belangrijk dat je jouw progressie bijhoudt. Je wilt natuurlijk weten of de oefeningen die jij doet, ook daadwerkelijk werken. Daarom is het belangrijk om jezelf om de zoveel tijd te wegen. Stel dat je wilt afvallen, en na een maand sporten is er nog geen grammetje vanaf. Dan weet je dat je iets anders moet gaan aanpakken. Als je onder begeleiding van een persoonlijke trainer sport, zijn momentopnames ook belangrijk. Zo wilt een persoonlijke trainer natuurlijk ook weten of zijn manier van sporten voor jou werkt. Daarom gebruiken persoonlijke trainers ook vaak gebruik van meetmomenten. Soms kun je trainer dit ook doen aan de hand van digitaal coaching. Hierbij wordt er voor de meetmomenten gebruik gemaakt van een app. In deze app kan uw persoonlijke trainer je gewicht en vetpercentage in de gaten houden. Zo hoef je niet elke maand langs te gaan bij je trainer. Je kunt dan gemakkelijk vanuit huis je metingen doorgeven aan je trainer. 

digitaal coaching

Uitleg bij oefeningen

Als je net begint met fitness, weet je niet wat je aan het doen bent. Het is bij fitness namelijk erg belangrijk dat jij een goede houding hebt. Als je namelijk geen goede houding hebt tijdens het doen van de oefeningen, kan jij jezelf blesseren. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt hoe een oefening moet, voordat je deze gaat doen. Tijdens digitaal coaching krijg je ook uitleg over de juiste uitvoering van oefeningen. Hierdoor kan jij deze oefeningen op de juiste manier uitvoeren. Als je een oefening op de correcte manier uitvoert zal dit ook sneller tot resultaten leiden.

Ervaringen van anderen

Voordat je aan digitaal coaching begint, wil je natuurlijk weten of dit werkt. Gelukkig kan je op de site van move2ur kijken naar de ervaringen van andere. Voorgaande klanten van deze trainer hebben namelijk hun review achtergelaten. Hierdoor kan je hun ervaring met deze persoonlijke trainer lezen. Als je namelijk een sportschool ziet met alleen maar slechte reviews, dan kan jij je hier maar beter niet inschrijven. Slechte reviews wijzen er namelijk vaak op dat er iets mis is met dit bedrijf. Natuurlijk is een sportschool met alleen maar positieve reviews ook niet te vertrouwen.

Lange tijd werkzaam

Je wilt graag gaan trainen onder begeleiding van iemand die verstand heeft van sporten. De trainster van move2ur heeft dit. Zij heeft namelijk twaalfeneenhalf jaar in een sportschool gewerkt. Hierdoor heeft ze heel erg veel ervaring op het gebied van sporten.